Gazetecilik Bölümü Örgün-İkinci Öğretim Programları 3. Sınıf İletim Gazetesi Stajı, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Staj Yönergesi‘ne göre düzenlenmiştir.

Öğrencilerin belirlenen süre içerisinde ‘İletim Gazetesi Haber Hazırlama Şartnamesi’ne uygun olarak görselleri ile birlikte staj çalışmalarını hazırlamaları gerekmektedir. Staj ödevleri yalnızca verildiği süre içerisinde geçerlidir. Dönem içinde zamanında sisteme yüklenmesi gereken çalışmalar gelecek dönemlerde kabul edilmeyecektir.

Stajın tamamlanması için bireysel olarak yapılan en az 2 farklı çalışmanın “4 üzerinden en az 2” notu alması gerekmektedir. Bu nedenle risk almamak için verilen tüm çalışmaların yapılması tavsiye edilir.
2015-07-06 19-52-40 Özel Haber Çalışması Schoology - Google ChromeBaşarı ölçütünde staj yönergesinde yer alan, İletim Gazetesi İç Staj Değerlendirme Belgesi Değerlendirme Tablosu kullanılmaktadır. Hesaplanan puan daha sonra 4’lük sisteme çevrilmektedir.

Staj süresi dolduktan sonra sadece en az 2 çalışmaya katılan öğrenciler değerlendirilmeye alınacak ve başarı durumları sisteme girilecektir. Stajlarını başarıyla tamamlayanlar belgelerini  Gazetecilik Bölüm Sekreterliğinden alabilirler. Başarısız olanlar, bu sayfadan duyurulacak olan bir sonraki staj dönemine katılarak, stajlarına yeniden başlarlar.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Bahar Dönemi (son) staj çalışmaları 1-31 Mayıs  2017 arasında yapılacaktır.
Staja katılmak isteyen öğrenciler staj programına yeni dönem staj kodu SQ6W7-HQ6QN kullanarak sisteme giriş yapabilirler.

Staj çalışmaları www.schoology.com web sitesi üzerinden yukarıdaki erişim kodu girilerek gerçekleştirilmektedir.

ARALIK 2016 STAJ DÖNEMİ GİRİŞ KODU: ZQ48T-97KZ5

HAZİRAN 2016 STAJ DÖNEMİ GİRİŞ KODU: RS42G-F4S4H

NİSAN 2016 STAJ DÖNEMİ GİRİŞ KODU: 23J5F-8V9J2

EYLÜL 2015 STAJ DÖNEMİ GİRİŞ KODU: P2XFN-BBNPB

Eylül-2015/Nisan 2016 STAJ DEĞERLENDİRMESİ.xlsx
Başarılı öğrenciler staj belgelerini Gazetecilik Bölüm Sekreterliğinden alabilirler.

Staj duyuruları ve sonuçlarını öğrenmek için lütfen staj takip sistemini kullanınız.

03/10/2013