İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları LinkedIn’de buluşuyor!

Sevgili öğrencilerimiz ve mezunlarımız,

Beraber aynı sırayı paylaştığımız arkadaşlarımız hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek ve onların iletişim alanına değerli katkılarını bir grup çatısı altında paylaşabilmelerini sağlamak için kurulan LinkedIn Mezun Grubumuza katılımınızı bekliyoruz…

Grubumuz aracılığıyla, mezuniyetinizden bu yana uzak kaldığınız, okul arkadaşlarınızın nerelerde çalıştığını görebilecek, eski arkadaşlarınızla yeniden iletişime geçebilecek ve alanınızdaki sektör uzmanlığı ve kariyer fırsatları için okul arkadaşlarınızdan yardım talep edebileceksiniz.

İletişim sektörü ile ilgili iş-staj ilanlarınızı LinkedIn Mezun Grubumuzda paylaşabilir, mezunlarla birlikte gerçekleştirmek istediğiniz çeşitli aktiviteleri grubumuz aracılığıyla duyurabilirsiniz.

screencapture-linkedin-edu-alumni-1485814163472-copy

31/01/2017