Kimlik-Paso-Diploma

KİMLİK İŞLEMLERİ

Öğrenci Kimlikleri Hakkında;

Okulumuzu yeni kazanan öğrencilerimizin kimlikleri kayıt sırasında verilmektedir. Okulumuzda öğrenimini devam ettiren öğrencilerimiz ise her sene Eğitim – Öğretim yılı başında kayıt yenileme işlemini yaptırdıktan sonra öğrenci kimliğinin arka yüzünde bulunan ilgili bölüme kayıt yenileme yaptığı yıla ait bandrolü yapıştırılarak öğrenci kimliğinin geçerliliğini devam ettirmektedir.

Öğrenci Kimliği Kaybında Yapılması Gereken İşlemler;

1. Basın İlan Kurumu aracılığıyla Resmi İlan ve reklam yayınlama hakkına haiz gazetelerden herhangi birisine verilen kimlik zayi ilanı (ilanın çıktığı gazete sayfası getirilecektir.),
  2. T.Halk Bankası İÜ Strateji Daire Başkanlığı” 0820-06200222’’no’lu hesaba 20 TL. (Yirmi Türk Lirası) yatırılması ve banka makbuzu (açıklamaya muhakkak öğrenci adı-soyadı ve kimlik ücreti diye yazılmalıdır),
  3. İki Adet vesikalık fotoğraf (Renkli fotokopi kabul edilmez.)

Tüm bu evrakların Öğrenci Bürosu’na teslim edilmesi gerekmektedir.

PASO İŞLEMLERİ

Paso (İ.E.T.T. kartı) Almak İçin Gerekli İşlemler;

Öğretmen ve öğrenciler indirimli kartlarını kurumsal, online veya e-randevu başvuru sistemiyle İ.E.T.T. web sitesi üzerinden alabilmektedir.

Detaylı bilgi için yandaki linki tıklayınız. http://istanbulkart.iett.gov.tr/tr/istanbulkart/pages/menu/351

MEZUNİYET-DİPLOMA İŞLEMLERİ

MEZUNİYET

Mezun olan öğrencilerin mezuniyet işlemlerinin yapılabilmesi için aşağıdaki belgelerle birlikte Öğrenci Bürosu’nun mezuniyet bölümüne en geç 1 ay (30 gün) içinde müracaat etmeleri gerekmektedir.

1. Nüfus cüzdanının NOTER onaylı fotokopisi,
  2. Öğrenci kimliği,
  3. Staj belgeleri.

DİPLOMA KAYBEDİLMESİ HALİNDE;

Diplomasını kaybeden öğrenciye aşağıdaki belgelerle birlikte öğrenci bürosuna başvuruda bulunması halinde bir defaya mahsus olmak üzere duplikata düzenlenir.

1. Nüfus cüzdanının NOTER onaylı fotokopisi,
    2. Tirajı fazla olan 1 gazete ilanı
    3. Kaybettiği diploması fotoğraflı olan mezunlarımızın arka fonu beyaz olan baş ve boyun açık (erkek mezunlar için ceketli kravatlı olarak) 4 adet 6×9 cm fotoğraf, 3 adet vesikalık fotoğraf.
    4. Dilekçe

DİLEKÇE ÖRNEKLERİ;