Staj Duyurusu

staj-duyurusu
5. Dönem İç Staj (Z) dersi sadece 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında 3. Sınıfı ilk kez okuyan öğrenciler tarafından seçilecektir.
Öğrenciler fakülte genelindeki herhangi bir staj birimini kontenjan dâhilinde tercih edebilirler. Bunun dışında mezuniyet şartlarında aranan bir staj yükümlülüğü yoktur.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında 4. Sınıfı okuyan öğrencilerin staj yükümlülüklerinde bir değişiklik yoktur.
(Gazetecilik Bölümü / Radyo TV ve Sinema Bölümü: 2 İç Staj + 1 Dış Staj --- Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü: 1 iç Staj uygulaması devam etmektedir.)
4. Sınıf öğrencilerinin İç Staj (Z) Dersini seçmeden, ilgili staj sorumluları ile iletişime geçerek stajlarını tamamlamaları gerekmektedir.
Staj belgeleri eksik olan öğrenciler tüm derslerinden başarılı olarak geçmiş olsalar dahi, mezuniyet belgelerini alamazlar.