(Ücretsiz ve Burslu) E-Profman Sertifika Programı öğrenci alım başvurusu başladı

curricula

Bir yıldır üzerinde çalışılan ve şu anda içerik/kombinasyon bakımından dünyada tek olan 'Yenilikçi Yönetim, Liderlik ve Stratejik İletişim' başlıklı E-Profman Sertifika Programının öğrenci başvuru süreci 24 Kasım 2016'ya kadar devam ediyor.

Program kapsamında, bir yıl içinde uluslararası alandan seçilen 60 genç uygulamacı ve lisans öğrencisinin rekabetçi ve uluslarüstü iş çevresinde liderlik, işletme yönetimi ve iletişim becerileri konularında uzmanlaşması hedefleniyor.

Makedonya, Slovenya ve Türkiye işbirliği ile yürütülen, AB Erasmus+ fonu tarafından desteklenen proje kapsamında sadece bu yıla özel ücretsiz/burslu olarak eğitim alınabiliyor. Eğitim dili İngilizce olan E-Profman Sertifika Programı alanla ilgili çalışanlar ya da çalışmak isteyenler için kaçırılmaması geren bir fırsatı ücretsiz olarak sunuyor. Detayları takip edebilmek için (www.facebook.com/eprofman) sayfasını beğenip bağlantı kurabilirsiniz.

== >> E-PROFMAN TR - Basın Görünümleri << ==

e-profmanturkcebulten_syf01