2010-2011 Ara Dönem,Yeni Kayıt ve Farabi Öğrencileri Ders Alma/Kayıt Yenileme Tarihleri

2010-2011 eğitim yılı katkı payı yatırma dönemi 31 Ağustos 2010 tarih itibariyle başlamaktadır. 24 Eylül 2010 tarihine kadar katkı payı yatırma devam edecektir.

ÖSYM yeni kazananların kayıtlarının 31 Ağustos 2010-07 Eylül 2010 tarihleri arasında yapılacak olması ve aşırı yoğunluk olması nedeniyle;

Fakültemiz 2010-2011 eğitim yılı ara sınıfların, Farabi öğrencilerinin ve yeni kayıtların ders kayıtları 13 Eylül 2010 tarihinde başlayacak olup, ders kayıtları 2009-2010 eğitim yılı bahar döneminde olduğu gibi online ortamda Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Öğrencilerimizin online ders kaydı bittikten sonra danışman hocalarıyla irtibata geçip, ders kayıtlarını onaylatmaları gerekmektedir.

Ders kayıtlarını yaparken öğrencilerimizin dikkat etmesi gerekenler;

1) Mezuniyet projesi I dersi için (4.sınıflar için) her öğretim üyesine belli bir kontenjan verilmiş olup, kontenjanı dolan öğretim üyesinin adı sistemden otomatik olarak düşecektir.

2)Seçmeli derslerde kontenjan olarak üst sınır belirlenmiş olup, kontenjanı dolduğunda ders sistemden otomatik olarak düşecektir.

3) Daha önce almış olduğu ve başarısız olduğu seçmeli dersini değiştirmek isteyen öğrencimiz online kayıtta yeni seçmeli dersini seçebilir ancak öğrenci işlerine bunu yazılı ve danışman onay imzasıyla birlikte teslim etmelidir.