2014-2015 eğitim-öğretim yılı yeni kayıt öğrenci oryantasyon programı

Sevgili Öğrencimiz;

Zorlu sınavlar sonucunda ve yaptığınız tercihle İstanbul Üniversitesi ailesine katıldınız.

Başarınız ve tercihinizden dolayı sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

Öğreniminizi sürdüreceğiniz fakültenizi ve bölümünüzü tanımanızı sağlamak, uyum sürecinizi hızlandırmak ve İstanbul Üniversitesi ruhunu kazandırmada ilk adımı atmak amacıyla 15 Eylül 2014 tarihinde oryantasyon programı düzenlenmektedir.

Not:

Size en gerekli olan bilgileri öğrenebileceğiniz oryantasyon programı, her bölüm tarafından farklı içerik ve kapsamda düzenlenmekle birlikte, genel olarak, İstanbul Üniversitesi’nin yapısı, İletişim Fakültesi’nin tarihçesi, üniversite eğitimi, iletişim eğitiminin temel özellikleri, dört yıllık iletişim eğitimi müfredatı, sınavlar, ölçme ve değerlendirme sistemi, öğrenci otomasyon sistemi, Moodle-İST öğrenme sistemiyle internet üzerinden verilen dersler, İletişim Fakültesi’nin sağladığı imkânlar (Sosyal-kültürel etkinlikler, çift veya yan dal, staj programları, burs imkânları, uygulama birimleri, yarı zamanlı öğrenci çalıştırma, değişim programları ve lisans üstü eğitim), mezunların iş yelpazesi ve mesleki şartlar hakkında bilgi verilecektir. (Bkz. Gazetecilik Bölümü Oryantasyon Kitapçığı)

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT ÖĞRENCİ ORYANTASYON PROGRAMI
BİRİMBÖLÜMTARİHSAATYAPILACAK YER
İLETİŞİM FAKÜLTESİGAZETECİLİK BÖLÜMÜ15.09.201410.00 - 10.30KONFERANS SALONU
İLETİŞİM FAKÜLTESİHALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ15.09.201410.30 - 11.00KONFERANS SALONU
İLETİŞİM FAKÜLTESİRADYO TELEVİZYON VE SİNEMA BÖLÜMÜ15.09.201411.00 - 11.30KONFERANS SALONU