Kızılay Akademi İnsani Yardım Çalışmaları Yaz Okulu

Türkiye Kızılay Derneği'nin eğitim ve araştırma birimi olan Kızılay Akademi; göç, sosyal hizmet, afet yönetimi, gönüllülük vb. alanlarda  akademik veya profesyonel olaraçalışmak isteyen öğrencilere yönelik bir yaz okulu düzenliyor.

Bu yıl 3.sü düzenlenen "İnsani Çalışmaları : Yeni Koronavirüs Yeni Normal"  başlıklı yaz okulu ile katılımcıların insani yardım çalışmaları hakkında tarihsel, teorik ve güncel gelişmeleri kapsayan bakış açılarını kavraması, insani yardım alanının dinamiklerine vakıf olması hedeflenmektedir. Ayrıca insani yardımlar konusunda akademik çalışma veya mesleki kariyer düşüncesi olan üniversite öğrencilerinin de konu hakkındaki farkındalığının yükseltilmesi hedeflenmektedir.

Ayrıntılı bilgi için: www.kizilay.org.tr/Haber/KurumsalHaberDetay/5311

DUYURU: Kızılay Akademi Yaz Okulu Duyuru-2020.pdf