Mezuniyete Üç Ders Sınav Takvimi 2-3-4 Mart 2021

2-3-4 Mart 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan 2020-2021 Güz Dönemi Mezuniyete Üç Ders Sınavı, linkteki Sınav Takvimine göre gerçekleştirilecektir.​ >>PDF  >>XLSX

Sınav, dijital imkanlarla İÜÖYS sistemi üzerinden ve Açık Uçlu Klasik olarak yapılacaktır. Sınava girecek olan öğrenciler, sınav tarih ve saati gelince AKSİS (aksis.istanbul.edu.tr) girişi yaptıktan sonra, İÜÖYS üzerinden sınava giriş yapabilirler.

>> 28 Şubat 2021 Pazar günü itibariyle ilgili sınavını sistemde tanımlı olarak göremeyen öğrencilerimizin Ders Hocasına e-posta atarak durumu bildirmeleri gerekmektedir.

NOT: 1) Herhangi bir nedenden ötürü sınava giremeyen öğrencilere başka bir sınav hakkı tanınmayacaktır.
          2)​ Ödev uygulamaları haricinde her bir sınav süresi en fazla 1 saat olarak uygulanacaktır.

İÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI