İstanbul Üniversitesi E-Bülten - 6. Sayı

E-bültenimizin yeni sayısına ulaşmak için tıklayınız.

PDF versiyonuna ulaşmak için tıklayınız.

Küresel salgın tüm dünyada etkisini devam ettirirken, ülkeler, kurum ve kuruluşlar bu yeni durumu yönetmeye çalışıyor. Herkes için zorlu geçen bu günlerde; kriz yönetme yetenek ve becerisi olanlar, çalışanına değer verenler, kurum kültürünü önemseyenler olumsuzluklardan daha az etkileniyor, yeni duruma hızla intibak ederek yeni bir yol haritası oluşturabiliyor.

Üniversitemiz küresel salgın dönemini sahip olduğu bilgi birikimi, yönetim tecrübesi ve insan kıymetleri ile çok başarılı bir şekilde yönetti. İstanbul Tıp Fakültemiz, koronavirüsle mücadelede ülke çapında öne çıktı, sağlık çalışanlarımızın halen yoğun şekilde devam eden fedakarlık ve kahramanlıkları tarihe geçti.

Üniversitemizin tüm birimlerindeki; akademik personelimizden idari personelimize, temizlik ve güvenlik hizmeti sunan çalışanlarımızdan diğer hizmetlerde görev yapan tüm mensuplarımıza kadar bu büyük ailenin üyeleri, çok büyük bir sorumluluk ve azimle hareket etti. Bunun neticesi olarak da İstanbul Üniversitesi, küresel salgın döneminde başarılı bilimsel çalışmalarını sürdürüyor, eğitim-öğretim süreçleri hiçbir şekilde aksamadan devam ediyor, ülkemizi uluslararası alanda etkili şekilde temsil etmenin öncülüğünü yapıyor.

Bu başarıda kuşkusuz en büyük gücümüz, sahip olduğumuz insan kıymetlerimiz. Üniversitemize değer katan, itibarını güçlendiren, başarılarını çoğaltan mensuplarımızla ne kadar övünsek, gurur duysak az…

Çalışanına “kıymet” olarak bakan, insan emeğini her şeyin üstünde tutan, bilimsel araştırmayı, topluma katkı sunmayı önceleyen İstanbul Üniversitesi’nin yönetim anlayışı ve kurum kültürü; zorlu günleri aşarak üretmeye devam etmemize imkan sağlıyor.

Böylesi kıymetli bir ailenin üyesi olmaktan, İstanbul Üniversitesi çatısı altında ülkemiz ve milletimiz için çalışmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Bültenimizin bu sayısında sahip olduğumuz kıymetlerin başarılarını okuyacaksınız. Başarıların daim olmasını diliyor, kıymetimizi artıran tüm “kıymetlerimize” teşekkür ediyoruz.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Yaklaşan Etkinlikler