İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2019

İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2019, 19-23 Temmuz 2019 tarihleri arasında İÜ Merkez Yerleşkesi Rektörlük Binası; 24-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında ilgili fakültelerin kendi yerleşkelerinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Üniversitesi, öğrenci ve velileri tarih ve doğanın birleştiği, doğal botanik bahçesinden farksız olan İÜ Beyazıt Merkez Yerleşkesi’nde ağırlayacak. Tercih ve Tanıtım Günleri’nde görevli ilgili fakülte ve yüksekokul öğretim üyelerinden İstanbul Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alabilecek olan öğrenciler, İstanbul Üniversitesi’nin tarihi, yerleşkeleri, burs, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda bilgilendirilecekler. Öğretim üyeleri ile yüz yüze görüşme imkânı bulan, her türlü sorularına cevap alacak öğrencilere, İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2019 görevlileri tarafından çeşitli hediyeler takdim edilecek.

TARİH-YER: 19-23 Temmuz 2019 – İÜ Merkez Yerleşkesi Rektörlük Binası
                      24-29 Temmuz 2019 - Fakülte Yerleşkeleri