1. Eurodesk Uluslararası Kısa Film Yarışması

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından düzenlenen “1. Uluslararası Eurodesk Kısa Film Yarışması” için başvurular başladı. “Hoşgörü ve Barış”, “Avrupa ve Gençlik” ve “Serbest” temalı kısa filmlerin yapımcıları, uçuşlar ve konaklama dâhil Kapadokya tatili için yarışacak.

1.Eurodesk Uluslararası Kısa Film Yarışması resim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Okan Üniversitesi Sanat ve Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Suhendan Kumcu ile ünlü yönetmenlerden Bülent Terzioğlu’nun üst seçici kurulu oluşturacağı elemelerde ön seçici kurulu ise Katpatuka Film sahibi Yönetmen Mustafa Karakaya, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Yönetmeni Murat Özdeniz ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avrupa Birliği Proje Koordinatörü Serkan Başar oluşturacak.

Eurodesk Mali Destek Programı çerçevesinde desteklenen proje kapsamında düzenlenen “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 1. Eurodesk Uluslararası Kısa Film Yarışması”, yurtiçi ve Avrupa’dan tüm katılımcılara açık olup, 31 Aralık 2014 tarihine kadar başvurular devam edecek.

Yarışmaya katılmak isteyen adaylar ayrıntılı bilgi için www.kapadokyakisafilm.com adresini ziyaret edebilirler.