Bahar Madazlı İle Söyleşi Sonuç Odaklı Yaklaşım: Sorunun Değil, Sonucunun Parçası Ol!

iletişim fakultesi

 

Bahar Madazlı İle Söyleşi Sonuç Odaklı Yaklaşım: Sorunun Değil, Sonucunun Parçası Ol!

“Yoldan Çekilin, Hedefteyim” kitabının yazarı Bahar Madazlı, İletişim Fakültesi’nde söyleşiye katılacak. 25 Şubat 2016 Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak olan söyleşinin konusu “Sorunun Değil, Sonucun Parçası Ol” olacak. Söyleşi, İstanbul Üniversitesi öğrenci, akademisyen ve idari personeline açık olup ücretsizdir.

Bahar Madazlı kimdir?

Bahar Madazlı 9 Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduğu gibi soluğu şantiyede işe başlamakla aldı. Aynı zamanda bir eğitim kurumunda “yazılımcı” unvanı verilen kısa bir eğitim aldı. Eğitimin sonunda “Programcı Yardımcılığı ” ile başlayan iş hayatı basamaklarını bir bir tırmandıktan sonra elde ettiği ve uzun yıllar boyunca  sürdürdüğü “Yazılımdan Sorumlu Müdür Yardımcılığı” ile son buldu.

Madazlı Türkiye’de ilk defa kullanılan EFT programının ilk yazılımcılarından biridir. TÜBİTAK’tan destekli birçok projeye imzasını atan Bahar Madazlı’nın en zor görevlerinden biri de başında bulunduğu yazılım departmanının TÜBİTAK tarafından yerinde AR-GE departmanı olarak onaylanmasını sağlaması idi.

Bahar Madazlı,“Yoldan Çekilin, Hedefteyim” kitabının yazarıdır.

İş hayatına devam ettiği yıllarda kurumsal bir dergide yazdıkları ilgi ile takip edilen Bahar Madazlı Evli ve ikiz erkek çocuk annesidir.