Can Bonomo Radyo İletişim'e Konuk Oldu

dsc_0046

İHABER - Emre ESER

30 Ekim Çarşamba saat 14.oo′te Can Bonomo, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyosu, “Radyo İletişim”de Tuğçe Açıkgöz ve Mustafa Cengiz’in hazırlayıp sunduğu Kara Kutu programının konuğu oldu. Yaklaşık bir saat süren programda Bonomo, samimi sohbetiyle dinleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Program büyük ilgi görürken aralarında Azerbaycan, Almanya, ABD ve Rusya’nın da bulunduğu 16 farklı ülkeden dinlendi.

Geçmişte kendisinin de radyo programcılığı yaptığı ve gece geç saatlere kadar yayında kaldığını anlatan sanatçı, öğrenci arkadaşlar tarafından programa çağrıldığında teklifi memnuniyetle kabul ettiğini dile getirdi. Ayrıca öğrencilik yıllarında bu tür çalışmaların yapılmasının çok faydalı bulduğunu söyleyen Bonomo, öğrencilerden gelen kısa film projelerini geri çevirmediğini ve projelerde çok eğlendiğini belirtti. Yazdığı şarkılarda kullandığı her kelimeye dikkat ettiği anlatan Bonomo, üretkenliğini kaybetmemek için her sabah şarkı sözü yazdığını ve sözleri yazarken yabancı sözcük kullanımından kaçındığını ifade etti.

Şiire olan tutkusuna değinen sanatçı, çok küçük yaşta şiirle ilgilenmeye başlarken zamanla kendini geliştirdiğini ve son zamanlarda yazdığı şiirleri kitap haline getirdiğini söyledi. Editörlüğünü Küçük İskender’in yaptığı, yeni çıkacak olan şiir kitabı hakkında bilgi veren Bonomo, daha sonra kitabından bir şiir okudu. Kendi  şarkılarının hikayelerini ve şarkılarını nasıl kaleme aldığını anlatan Bonomo, yayın sonrasında İletişim Fakültesi radyo çalışanları ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Galeri