Doç. Dr. Ergün Yolcu, Bersay İletişim Grubu Onursal Başkanı Ali Saydam İle Sektördeki Gelişmeler ve Halkla İlişkiler Eğitimi Hakkında Görüştü

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Doç. Dr. Ergün Yolcu, Bersay İletişim Grubu’nun Onursal Başkanı Ali Saydam ile 12 Ağustos 2014 tarihinde sektördeki gelişmeler ve halkla ilişkiler eğitimi hakkında görüştü.

bersay

Toplantıda Doç. Dr. Ergün Yolcu ve Ali Saydam, Kamu İlişkileri, Pazarlama İletişimi, Görsel İletişim ve Tasarım (Kurumsal Yayıncılık), Medya İlişkileri ve İçerik Yönetimi, Etkinlik ve Proje Yönetimi Dijital İletişim; C-level Acceleration (Private PR), Finansal İletişim, Risk Kriz ve Konu Yönetimi, İç İletişim ve Değişim Yönetimi, İletişim Mühendisliği (Kurumsal İletişim), Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundular.