Hain saldırının kurbanlarından mezunumuz Muhammed Eymen Demirci'yi toprağa verdik

28 Haziran 2016 tarihinde saat 21.22'de İstanbul'un Bakırköy ilçesindeki Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen silahlı ve bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Muhammed Eymen Demirci (25) son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden geçtiğimiz sene mezun olan Muhammed Eymen Demirci, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden havayolu yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) personeli 25 yaşındaki Muhammed Eymen Demirci son yolculuğuna uğurlandı.

Başakşehir Ahmed Yesevi Camii'ndeki cenaze namazına Demirci'nin babası Nazım Demirci, annesi Yurdagül, kız kardeşleri Betül ve Beyza, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

[caption id="attachment_19547" align="aligncenter" width="499"]Ataturk Havalimani'nda duzenlenen teror saldirisinda hayatini kaybeden Muhammed Eymen Demirci (25) son yolculuguna ugurlandi. Eymen, işe girişindeki yaşadığı mutluluğunu işin ilk günü takım elbiseleri ile çektirdiği selfieyi arkadaşına yollayarak paylaşmıştı.[/caption]

1,5 ay önce işe başlayan Muhammed Eymen Demirci İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünü okumuştu ve gazeteci olmak istiyordu. Demirci'nin cenazesi 29 Haziran'da ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından Kayabaşı Mezarlığında defnedildi.