Halkla İlişkiler ve Tanıtım İÖ Tezsiz Yüksek Lisans Programına başvuran adayların dikkatine...

Anabilim Dalımız Halkla İlişkiler ve Tanıtım İÖ Tezsiz Yüksek Lisans Programına 2014- 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında başvuruda bulunan adayların Mülakat sınav tarihi,  saati ve yeri  aşağıda yer almaktadır.

Mülakat Tarihi                        Saat                          Yer

3 Şubat 2015                           10.00                         İÜ  İletişim Fakültesi Toplantı Odası 4

Anabilim Dalımız Halkla İlişkiler ve Tanıtım İÖ Tezsiz Yüksek Lisans Programına 2014- 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yatay Geçiş için başvuruda bulunan adayların katılacağı Yazılı sınav  tarihi, saati  ve yeri aşağıda yer almaktadır.

Yatay Geçiş Yazılı Sınav Tarihi                 Saat               Yer

3 Şubat 2015                                                10.00              İÜ İletişim Fakültesi Derslik 2