İletişim Fakültesi Fotoğraf Atölyeleri Başlıyor

İÜ İletişim Fakültesi tarafından organize edilen “İletişim Fakültesi Fotoğraf Atölyeleri” projesi hayata geçiriliyor. Atölyeler, sektör ile işbirliğini artırıp öğrencilerin daha donanımlı bir şekilde mezun olmaları maksadıyla gerçekleştiriliyor. Atölyeler tüm İstanbul Üniversitesi öğrenci, akademisyen ve idari personeline açık olup ücretsizdir.

Öğrencilere staj ve iş imkânları da sunacak olan projenin ilk programı İÜWEBTV ve İstanbul Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu’nun katkıları ile “Sony Workshop” başlığı altında yapılacak. Workshop, Sony Fotoğraf Elçileri tarafından “Portre Fotoğrafçılığı”, “Fotoğraf ve Instagram”, “Moda Fotoğrafçılığı”, “Belgesel Fotoğrafçılığı” olarak dört başlık altında gerçekleştirilecek “Sony Workshop”, 18 Şubat’ta Cem Talu tarafından yapılacak Portre Fotoğrafçılığı sunumu ile başlayacak.

İlkin Karacan 25 Şubat’ta Fotoğraf ve Instagram, Sina Demiral 3 Mart’ta Moda Fotoğrafçılığı, Murat Pulat 10 Mart’ta Belgesel Fotoğrafçılığı hakkında sunum yapacak. Dört Workshop’a katılan öğrencilere katılım sertifikası verilecek. Ayrıca katılım sertifikası almaya hak kazanan öğrenciler, Sony Fotoğraf Elçileri ile birlikte İstanbul’da düzenlenecek olan fotoğraf gezisine de katılabilecekler. Organizasyon masrafları Sony tarafından karşılanacak.


































“Sony Workshop” Programı
Portre FotoğrafçılığıCem Talu10.00-11.00Perşembe18 Şubat 2016
Fotoğraf ve Instagramİlkin Karacan10.00-11.00Perşembe25 Şubat 2016
Moda FotoğrafçılığıSina Demiral10.00-11.00Perşembe03 Mart 2016
Belgesel FotoğrafçılığıMurat Pulat10.00-11.00Perşembe10 Mart 2016

“İletişim Fakültesi Fotoğraf Atölyeleri”, gelecek dönemlerde farklı markaların fotoğraf elçileri ile devam edecek.