İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri 2016

İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, kariyer alanında faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri işbirliğiyle düzenlediği "İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri 2016" kapsamında, kendi sektörlerinin önde gelen şirketleri üniversite öğrencileriyle aynı platformda buluşturuyor.

11-12-13 Nisan 2016 tarihlerinde Beyazıt Kampüsü Prof.Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda, 12-13 Nisan 2016 tarihlerinde Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi'nde ve 13 Nisan 2016 tarihinde de Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte öğrencilerimizin tecrübeli insan kaynakları yöneticilerinden kariyer planlaması yöntemlerini öğrenmeleri, firma ve sektörleri daha yakından tanıma fırsatı bulmaları, staj, iş başvurusu ve part time çalışma gibi konularda firma yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunmaları amaçlanıyor.

Öğrencilerimiz için faydalı olacağına inandığımız bu etkinliğimize katılımlarınızı diler, siz değerli hocalarımız ve öğrencilerinizi etkinliğimizde görmeyi arzu ederiz.

Beyazıt Kampüsü Programı İçin TIKLAYINIZ .

Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi Programı İçin TIKLAYINIZ .

Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi Programı İçin TIKLAYINIZ