İÜ İletişim Fakültesi 25. Genç İletişimciler Yarışmasında 4 Birincilik, 3 İkincilik Ödülü Aldı

Nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetişmesine katkı amacıyla Aydın Doğan Vakfı’nca düzenlenen Genç İletişimciler Yarışması bu yıl 25′incisinde dereceye girenler ödüllerini törenle aldılar. 6 ana kategorinin 23 alt dalında yarışan öğrenciler arasında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi 7 ödül aldı.

4 Dalda Birincilik ve 3 Dalda 2.lik ödülü alan öğrencilerimiz Kaan Küçükarslan, Sacide Bahar Demirel, Merve Rukiye Canki ve Ekrem Ateş’i  kutlayan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, ödül alan öğrencilerin yetişmesinde emeği olan öğretim elemanlarına teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Yunus Söylet görevine yeni başlayan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Sezer’i tebrik etti.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Sezer, Aydın Doğan Vakfı tarafından verilen İstanbul Üniversitesi Ödül Beratı’nı aldı.