İÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Sezer Çalışmalarına Başladı

İÜ İletişim Fakültesi Dekanlık görevini 19 Kasım 2013 tarihinde düzenlenen törenle teslim alan Prof. Dr. Nilüfer Sezer çalışmalarına başladı.

Bölüm başkanları ile ilk toplantısını yapan Prof. Dr. Nilüfer Sezer, geçen süreçte yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Araştırma görevliler, yardım doçent, doçentlerle ayrı ayrı görüşerek onların sorunlarını ve projelerini dinleyen Prof. Dr. Sezer, idari personel ve uygulama birimleri (İletim Gazetesi, İHABER Merkezi, Simetri, Radyo-Televizyon Stüdyoları, Radyo İletişim) ile de bir araya geldi. Üzerinde çalıştıkları stratejik planın etkin olarak faaliyete geçmesi için tüm paydaşlar ile fikir alış verişinde bulunduklarını, görüştüklerini söyleyen Prof. Dr. Sezer, ortak aklın her şeyin üstünde olduğunu; daha işlevsel bir iletişim fakültesi için daha sık bir araya gelmeleri gerektiğini ifade etti. Kapsamlı stratejik planı Fakülte Akademik Kurulu’nda tüm öğretim üyelerine sunacaklarını söyleyen Prof. Dr. Sezer, üniversitemiz gibi katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı çerçevesinde başarıyı yakalayacaklarını vurguladı.

İÜ Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü