İÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nilüfer Sezer'in, Gazeteci Necmi Tanyolaç'ın Vefatının Ardından Yayınladığı Taziye Mesajı

Necmi Tanyolaç 1928-2013

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü mezunu, aramızda yer almasından büyük mutluluk duyduğumuz, basın özgürlüğünün yaygınlaşması için büyük çabalarda bulunan usta gazeteci Necmi Tanyolaç yaşamını yitirmiştir.

Gazetecilik mesleğine başladığı 1950 yılından bu yana gazetecilik alanına değerli katkıları  ile adından sıkça söz ettiren ve özellikle Türk spor basınında büyük emekleri olan Necmi Tanyolaç hiçbir zaman unutulmayacak, daima saygı ve özlemle anılacaktır.

Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, tüm spor basınına ve Tanyolaç'ı seven herkese başsağlığı dilerim.

Prof. Dr. Nilüfer Sezer
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı