Ödüllü Filmler İÜ İletişim Fakültesi'nde

12 Mayıs 2015 – Salı

İletişim Fakültesi Konferans Salonu

Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, 30 Mart – 20 Mayıs tarihleri arasında üniversiteli gençlerle buluşuyor...

Türkiye’de kısa film alanında platform oluşturma hedefiyle yola çıkan ve 11 yıldır alanında öncü etkinliklerden biri haline gelen Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, “Ödüllü Filmler Üniversitelerde” başlıklı turne kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında bulunan üniversite kampüslerinde sinema tutkunu öğrenciler ile buluşuyor. Program kapsamında yer alan illerden bazıları; Kocaeli, Ankara, Edirne, Çanakkale, Eskişehir, Zonguldak, Gaziantep, Adana İzmir ve Ankara.

Bu yıl 16 - 26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 11. Akbank Kısa Film Festivali, 10 gün boyunca sinemaseverlere yine dopdolu bir program sundu. 23 ülkeden toplam 86 kısa film ve iki uzun metraj filmin gösterildiği Festival, söyleşi ve atölye çalışmaları ile Türk ve dünya sinemasının ünlü isimlerini seyirci ile buluşturdu.

Mansiyon

Yolculuk / Roadtrip - Almanya – Canlandırma – 20' HD – Renkli – 2014