Prof. Dr. Kairat Sak İletişim Fakültesi’ni Ziyaret Etti

20160118_160517

Kazakistan Cumhuriyeti L. N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi Gazetecilik ve Siyaset Bilimi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kairat Sak 18 Ocak 2016 tarihinde İÜ İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Prof. Dr. Kairat Sak İÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ümit Sarı ile görüştü.

Ziyarette iki fakülte arasında geliştirilebilecek ortak araştırma projeleri hakkında görüşüldü. İki fakülte arasında yaz okulu, çift diploma ve diploma programları gibi ortak müfredat faaliyetleri, akademik ve bilimsel alanlarda sertifika kursları, çalıştaylar ve araştırma projeleri, bilimsel yayınlar, yüksek lisans ve doktora öğrenci değişimi gibi faaliyetlerin  organizasyonunun teşvik edilmesi için gerekli düzenlemeler hakkında konuşuldu.

Ziyaret sırasında İÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ümit Sarı, Prof. Dr. Kairat Sak’a çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyarette İÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Arda da hazır bulundu.

İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü