WHEN I WALK Filminin Yönetmeni DLE 2015 Kongresinde

Mobil teknolojiler gelişen ve değişen yapısı ile artık günlük hayatımızın bir vazgeçilmezi. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 4-6 Mayıs 2015 tarihleri arasında ana teması Mobil Uygulamalar ve İçerik Geliştirme olanDijital Yaşam Ortamları Kongre’sini (www.dle2015.org) düzenliyor.

When I Walk filminin yönetmeni Jason DeSilva, Google’dan aldığı hibeyle geliştirdiği AXS Map mobil uygulamasının tanıtımı için DLE 2015 Kongresinde… Jason’a 25 yaşında Multipl Skleroz tanısı konulması ve tekerlekli sandalyede yaşamanın güçlükleri ile ilgili bir film olan When I Walk İstanbul’a geliyor. Film sırasında eşi Alice ile tanıştığından, When I Walk aynı zamanda bir aşk hikayesi. Jason DLE2015 kongresinde kendisinin geliştirmiş olduğu AXS Map mobil uygulamasını tanıtacak.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki sayfalara bakabilirsiniz:

When I Walk Fragmanı: