Yeni Öğretim Yılında Yeni Bir Kantin




Temmuz ayında tadilata giren İletişim Fakültesi kantini yeni eğitim ve öğretim yılına renkli bir merhaba dedi. Yenilenen çehresi ile faaliyete geçen kantin İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından da büyük beğeniyle karşılandı.

2013-2014 öğretim yılına yenilenen yüzü ile merhaba diyen İletişim Fakültesi kantininin tadilat çalışmalarına Temmuz ayında başlandı. Kantin, yaklaşık iki ay süren yenilemenin ardından 17 Eylül tarihinde yeni görüntüsü ile öğrenci ve öğretim görevlilerine tekrar kapılarını açtı. “Fakültenin Fiziksel Mekânlarını İyileştirme Projesi” kapsamında İletişim Fakültesi Dekanlığının başlattığı ve İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Tesisler ve Yapı İşleri Genel Koordinatörü Ali Alban ve Sosyal Tesisler Müdürü Cengiz Ürün’ün aracılığıyla gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının ardından kantin yepyeni bir görüntüye kavuştu.

GÖKYÜZÜ KANTİNE İNDİ

Özellikle kantinin daha sıcak bir ambiyansa kavuşmasını sağlayan gökyüzü görüntülü asma tavanlar öğrenciler tarafından büyük ilgiyle ve şaşkınlıkla karşılandı. Kantinde ayrıca led ekranda haber ve müzik yayını da yapılacak.



Öğrenciler ise kantinin yapılan tadilat çalışmasıyla birlikte renkli ve temiz bir görünüme ulaştığını belirterek, en önemli sosyalleşme mekânı olan kantinin bu haliyle çok daha sıcak bir atmosfere kavuştuğunu söylediler. Öğrenciler kantine yönelik olarak geliştirilmesi gereken yönlere de dikkat çektiler. Sandalye sayısı hakkında şikâyetlerini dile getiren öğrencilere yanıt olarak Kantin Sorumlusu İsmail Akgün bu sorunun en kısa zamanda giderileceğini ifade etti. Yenileme çalışmalarının ardından çalışma şevkinde büyük bir artış olduğunu belirten Akgün, öğrencilere ve öğretim görevlilerine daha iyi hizmet vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.